top of page

Microsoft ® 365

De wereldwijde pandemie heeft geresulteerd in een grote verschuiving van het kantoor naar de thuiswerkplek. Uit het niets werden grote en kleine organisaties onvoorbereid geconfronteerd met een ‘nieuwe’ manier van werken.
Wat hebben al deze organisaties met elkaar gemeen?
De veiligheid van hun ICT-omgeving is vaak niet op orde. En, dit kan een serieuze bedreiging zijn voor de levensvatbaarheid van je organisatie.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Microsoft 365 ® is dé oplossing.
 

Microsoft 365 is ontworpen om je te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps (zoals Word, Microsoft Teams & SharePoint), intelligente cloudservices en hoogwaardige beveiliging. En dat zijn nu precies alle zaken die je op dit moment nodig hebt om plaats onafhankelijk, maar wél veilig, te werken. Hoe ziet die beveiliging binnen Microsoft 365 er dan uit?

Je bent beschermd tegen virussen, malware, phishing-pogingen, ransomware, spam en andere bedreigingen. Maar ook ongeoorloofde toegang en onbedoelde verwijdering. Daarnaast zijn je bedrijfsgegevens veilig te benaderen, ook via de persoonlijke apparaten van je medewerkers. Waarbij je als organisatie bepaalt wie toegang heeft tot welke gegevens aan de hand van identiteits- en toegangsbeheer. Kortom: het volledige pakket om in deze tijd productief, maar veilig te werken. En dat is wat we óók voor jou willen. Welke oplossing daarbij hoort? Kies voor de moderne werkplek op basis van Microsoft 365. Ben je benieuwd naar wat er voor jouw organisatie mogelijk is op het gebied van veilig werken in de Cloud? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee.

bottom of page